top of page

“Huden er vår viktigste bekledning”

Om oss

Ewa og Charlotte er leger og venninner som har jobbet sammen i flere år, og deler samme lidenskap for hud. 

Vi har erfaring med de sammensatte årsakene til at huden vår blir som den blir, og ønsker å bruke vår kunnskap og kompetanse til å hjelpe deg med din hud. Slik at du kan skinne og trives i huden. 


Som allmennleger møter vi daglig pasienter som kommer med spørsmål om føflekker, solskadet hud, pigmentforandringer eller acne og som ønsker behandling. Vi har mange års erfaring med å behandle denne type problemstillinger og vi holder oss oppdatert innen det nyeste i fagfeltet. 

Vi er glødende opptatt av et naturlig og friskt resultat, og har derfor en helhetlig tilnærming med fokus på forebygging og optimalisering. 

Copy of AKB_8764-3_edited.jpg

Våre ansatte

Alle våre behandlinger og konsultasjoner foretas av en lege

Ewa
Spasowska

Ewa har studert medisin ved Jagiellonian University i Polen, og har jobbet som fastlege siden 2007. Hun er spesialist i allmennmedisin og har videreutdanning i diagnostikk av føflekker og andre hudutvekster fra Cardiff University i England. Ewa har lang erfaring med kosmetiske behandlinger og holder seg oppdattert med det nyeste inne fagfeltet.


Forebyggende medisin har alltid vært sentral i hennes jobb som lege og har en helhetlig tilnærming til helse og følelse av velvære. Ewa utfører allsidige behandlinger innenfor kosmetisk medisin.

Copy of AKB_8634-3.jpg
Copy of AKB_8656-3.jpg

Charlotte
Skogvold-Knutsen

Charlotte har studert medisin ved University of Gdansk i Polen, er spesialist i allmennmedisin. Hun har i over 10 år jobbet som fastlege. Hun har i mange år jobbet med diagnostikk og behandling av føflekker i sin arbeidshverdag som fastlege.

 

Charlotte har stor interesse for kosmetiske behandlinger og holder seg oppdatert med det nyeste innen fagfeltet. Hun er opptatt av naturlige resultater og hjelper deg å nå dine ønsker og mål. 

bottom of page